vlagENvlagNED

 


Algemene voorwaarden


Bedankt voor je interesse in mijn ontwerpen. In mijn webshop vind je originele geometrische ontwerpen die ik zelf heb ontworpen. Alle ontwerpen op mijn website zijn auteursrechtelijk beschermd door Marielle's creaties.

Het is niet toegestaan ​​om mijn ontwerp rechtstreeks van mijn website te kopiëren voor persoonlijk gebruik en / of commercieel gebruik en / of door te geven aan anderen! Steun mij door mijn ontwerpen via mijn website aan te schaffen.  


Auteursrechten / Licentie 
Als u een of meer van mijn ontwerpen wilt gebruiken, kunt je deze in mijn webshop kopen met de "by now" knop of rechtstreeks bij mij via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
- Marielle's creaties behoud het recht op eigendom 
- Na aankoop mag u het ontwerp uitsluitend voor prive doelen gebruiken. Het is niet toegestaan mijn ontwerpen voor commerciële doeleinden te gebruiken. Wil je mijn ontwerpen toch voor commerciële doeleinden gebruiken neem dan contact met mij op voor een speciale regeling  

- Het is niet toegestaan ​​om mijn ontwerpen rechtstreeks aan derden door te geven / te verkopen of verveelvoudigen
- Wanneer je mijn ontwerp hebt gebruikt voor het maken van een eigen creaties (kunstwerk), zou ik het op prijs stellen als je mijn naam of webadres vermeldt, maar dit is niet verplicht


Prijzen
Ik hanteer vaste prijzen in mijn webshop (zonder extra kosten). De prijzen staan ​​vermeld op de website en kunnen per ontwerp verschillen. Voor custom designs vraag ik een kleine bijdrage. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 


Betaling
Je kunt direct en veilig betalen op de website met Paypal. Lukt dit niet, neem dan contact met mij op.  


Aflevering
Nadat de betaling is afgerond kunt je de ontwerpen direct downloaden op mijn website. De ontwerpen worden digitaal geleverd in een zip. bestand met daarin alle beschikbare varianten (jpg. png en/of svg).  


Privacy
Alle informatie die u verstrekt door mijn website te bezoeken, bijvoorbeeld door middel van cookies of aankopen, blijft vertrouwelijk. Deze gegevens worden niet aan derden verkocht.


Klachten
Heb je een klacht of is er een problemen met het plaatsen van een bestelling of het downloaden van uw bestanden? Laat het me weten en we zoeken samen naar een passende oplossing.  


Contact
Voor vragen of opmerkingen of het aanvragen van een uniek ontwerp, neem gerust contact met mij op. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Veel succes met je project!

Laatst gewijzigd : 01-05-21


Marielle's creaties

Alle ontwerpen op mijn website zijn auteursrechtelijk beschermd. Meer informatie hierover kunt u vinden in de Algemene voorwaarden.
Betaal opties: Paypal paypal

© Mariëlle’s creaties. All Rights Reserved.

Marielle's creaties geometric dog

Free Joomla templates by L.THEME

X

Copyright

Please do not copy this content. Thank you very much.