vlagENvlagNED

 

Printen...


 

Heb je een ontwerp gevonden wat je leuk vind? 


In mijn webshop kun je een heleboel leuke geometrische ontwerpen vinden. Met deze ontwerpen kun je verschillende projecten/kunstwerken maken. Om een paar voorbeelden te noemen: Maak er een muur of raam sticker van, maak een figuur met ijs stokjes, te gebruiken als kleurplaten, schilderen, houtwerken ook geschikt voor drukwerk en nog veel meer.

Zodra je een ontwerp hebt gekozen kun je deze via de webshop bestellen en direct downloaden op de website. Sla je download op zodat je deze makkelijk terug kunt vinden en pak het zip bestand uit.

Afhankelijk van het soort project wat je gaat maken wil je het ontwerp misschien afdrukken/printen. Voor het maken van een print op papier raad ik aan het jpg bestand te gebruiken. Om te kunnen printen heb je een printer nodig.  Vergroot afdrukken


Het formaat van de afbeelding kan per ontwerp verschillen. Bekijk de productbeschrijving voor meer informatie over de maten van een specifiek ontwerp. De maten worden aangegeven in pixels (size in pixels). 
Reken pixels om naar cm 

Misschien wil je het ontwerp vergroot laten afdrukken bv over meerdere A4tjes? Hier zijn meerdere opties voor. Ik raad aan om Blockposters te gebruike. Hiermee kun je gemakkelijk en gratis een afbeelding vergroten. 

- Blockposters: https://www.blockposters.com/
Met Blockposters kun je gemakkelijk en geheel gratis een afbeelding vergroten. Upload je afbeelding, kies je opties (customize your poster) en download je vergrote afbeelding. Je kunt deze nu afdrukken. 

Welke opties kun je kiezen? (customize your poster) 
"My poster should be..." - Selecteer het aantal pagina's (breed)   
"The orientation should be..." - Selecteer "Portrait" (verticaal ) of Landscape (horizontaal)
"And my paper format is..." - Selecteer het papier formaat A4 (standaard)
"Each page printed should..." - Selecteer of je de pagina's met of zonder rand wilt printen (optioneel)

Ga naar Blockposter!

 Printen zonder rand


Wanneer je een afdruk wilt maken zonder "borders" ( borderless printing) is het handig om te weten wat de grens (margin) van jou specifieke printer is. Deze kan namelijk per printer verschillen. 

Hoe weet je wat de instellingen (settings) van jou printer zijn? Je kunt hiervoor een kalibratiepagina afdrukken om te kijken hoe de printer is uitgelijnd op het papier. Indien nodig kun je deze instellingen aanpassen. Je vind hiervoor ook instructies op blockposter "how do I know my border setting?". 

 


Geef je eigen draai aan jou creraties bijvoorbeeld door kleur toe te voegen. Klik hier om meer te lezen over hoe je kleuren kunt gebruiken in jou eigen creaties. 


 

Alle ontwerpen op mijn website zijn auteursrechtelijk beschermd. Meer informatie hierover kunt u vinden in de Algemene voorwaarden.
Betaal opties: Paypal paypal

© Mariëlle’s creaties. All Rights Reserved.

Marielle's creaties geometric dog

Free Joomla templates by L.THEME

X

Copyright

Please do not copy this content. Thank you very much.